Bompenger inn til IKEA

9179470d-ff5f-43de-a1f3-500ccddd6db9

Følgende uttalelser fra Lillesands ordfører, når han fikk høre om forslaget om bom inn til IKEA, kaller Fædrelandsvennens redaktør for arroganse!? Lurer på hva folk flest synes hva som er det arrogante i denne saken?

sitat: «Vi kan ikke ta ansvar for det de driver med i Kristiansand. De får tuste med sine planer i Sørlandsparken vest. Ikea ligger i Lillesand og vi vil ha Lillesand som en bomfri sone, sier Lillesandsordfører Arne Thomassen til Fædrelandsvennen. Og legger til: – Hvis det blir en realitet, må vi legge en ny vei inn til Ikea som ikke går gjennom Kristiansand.» sitat slutt

http://www.fvn.no/mening/Arroganse-fra-Lillesand-692375b.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s